Start > Flytt
......
Bygg


Välkommen till Servicepoolen Flytt- och transportservice


Servicepoolen flyttar allt från mindre lägenheter och kontor till större villor samt hela företag. Dessutom hanterar vi de flesta typer av transporter, allt från tungt och skrymmande gods till snabb och effektiv budservice.

Vår personal har mångårig erfarenhet av alla typer av flyttar och de kringtjänster som kan bli aktuella. Självklart hjälper vi dig vid nermontering utav skåp, sängar, soffor m.m. om så önskas. Stor vana av att flytta ömtåligt och värdefullt gods för kunder med höga krav finns också. Hos oss får du en personlig kontaktperson som ser till att våra tjänster genomförs professionellt och med hög servicegrad. Vårt motto är Service i Världsklass.

Privatkund

Vi flyttar ert hem både in- och utrikes. Du bestämmer uppdragets omfattning. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Servicepoolen erbjuder hela konceptet av tjänster från bärhjälp, tungtransporter, vinds- och källarröjning, bohagspackning till flyttstädning. Och arbetar enligt reglerna i Bohag 2000.

Företagskund

En flytt ska inte innebära en belastning för företaget. Driftstopp innebär ofta stora kostnader och därför levererar vi helhetslösningar. Er personal kan lämna sin arbetsplats på kvällen och komma tillbaka till jobbet dagen efter på den nya adressen och börja arbeta omedelbart. Ni bestämmer självfallet vad som ska ingå i flytten. Om ni vill kan vi demontera era möbler, flytta datorsystem, flytta hela sekretessarkiv och montera nya möbler. Allt enligt reglerna i Kontor 2003.

En besiktning genomförs först så att vi kan bilda oss en uppfattning om uppdragets storlek. Sedan diskuterar vi med er vilka av våra tjänster som ska ingå för att sedan leverera en komplett offert.

Vi utför även kvalificerade transporter samt budservice.

Naturligtvis ingår vår Nöjd-Kundgaranti

 


040-643 55 00 / info@service-poolen.se / Carl Gustafs väg 16/ Box 175 87 / 200 10 Malmö